Over ons

Edwin Melis Tuintechniek

Een mooie, verzorgde tuin is een lust voor het oog en voor veel mensen is tuinieren een favoriet tijdverdrijf. In sommige gevallen is professionele ondersteuning door een hovenier echter geen overbodige luxe, zeker als het zaken als ontwerp, aanleg of renovatie betreft.

Edwin Melis Tuintechniek biedt deze ondersteuning: zowel voor particulieren als bedrijven.

Gevestigd in het Brabantse Boekel voert Edwin Melis Tuintechniek al sinds 2001 (daarvoor in loondienst) alle voorkomende hovenierswerkzaamheden uit.

Op de andere pagina’s van onze website vertellen we u één en ander over onze werkzaamheden op het gebied van ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie en (wellicht nog voornamer) laten we u beelden zien van tuinen die we ontworpen en aangelegd hebben.

Medewerkers

Edwin Melis

Edwin ziet alles ’t liefst groen: van een perfecte tuin tot zijn favoriete tractor (Fendt, voor intimi). Als eigenaar is hij altijd bezig, zolang dat maar zo min mogelijk op kantoor is. Is net zo technisch met zijn handen als dat zijn vingers groen zijn.

Wendy Melis

Als ‘vrouw van’ zorgt Wendy ervoor dat alles – en daarmee bedoelen we de mannen – op rolletjes blijft lopen. Of het nu gaat om onze administratie of om drankjes bij de vrijdagmiddagborrel, die ook zaterdag plaatsvindt: zonder Wendy’s controlerende hand zouden we (overal en) nergens zijn.

Wilma Juriëns

Creatief brein met een passie voor tuinen. Minder met de voeten in de klei dan haar broer Edwin. Gelukkig maar, want een prachtige tuin ontwerpen gaat beter als je er niet middenin staat.

Mark Vermeulen

Mark heeft ontzettend veel aanleg. Voor tuinaanleg, bijvoorbeeld. En voor het op minder schappelijke tijden uit zijn bed stappen. Doordeweeks creëert hij landschappen, in ’t weekend spolt hij ze (binnen de baan) om op zijn motor.

Richard van den Elzen

De oudste van het stel is Richard, zijn expertise zit vooral in het betere timmerwerk, maar ook de snoeischaar neemt hij graag ter hand. Onder werktijd vaak te zien met een rolmaat, hierbuiten nog vaker met een fietsmaat.

Mart van Haandel

Als Mart niet op een ronkende tractor zit, zit hij te brommen op zijn Citta. Is beter in een biertje drinken dan in voetballen, maar hij doet ’t allebei graag. In beide gevallen voelt hij zich ’s ochtends een verliezer.

Teun Bevers

Als hovenier in opleiding onze (s)Teun en toeverlaat – buiten zijn studie-uren om. Deze Benjamin van ’t stel is een stille genieter wiens glimlach nóg groter groeit als hij op de tractor stapt.

Nico de Groot

Nico is pas laat tot de ontdekking gekomen dat hij liever in het groen werkt dan achter een computerscherm. Beter laat dan nooit, een mooie aanvulling op ons team! Ook buiten werktijd rijdt hij graag in de natuur met zijn gezin in hun camper.

Heeft u vragen?

Wilt u eens in gesprek met een professionele hovenier om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken?

We komen graag vrijblijvend een kijkje nemen om met u te bespreken hoe u uw tuin nog mooier krijgt.

In het kort

Ontwerp, aanleg en onderhoud

Goed overleg

Wat kan er, wat mag er, wat is de beste oplossing?

Expertise

Onze zwarte vingernagels vertellen hun eigen verhaal. Elke klant heeft zijn wensen en die respecteren we ook, maar wij weten uit ervaring wat mooi is, welke materialen goed zijn, wat mooi bij elkaar past etc.

Kwaliteit en duurzaamheid

Geen half werk, want een tuin moet tot in lengte van dagen mooi blijven.