Over ons

Edwin Melis Tuintechniek

Een mooie, verzorgde tuin is een lust voor het oog en voor veel mensen is tuinieren een favoriet tijdverdrijf. In sommige gevallen is professionele ondersteuning door een hovenier echter geen overbodige luxe, zeker als het zaken als ontwerp, aanleg of renovatie betreft.

Edwin Melis Tuintechniek biedt deze ondersteuning: zowel voor particulieren als bedrijven.

Gevestigd in het Brabantse Boekel voert Edwin Melis Tuintechniek al sinds 2001 (daarvoor in loondienst) alle voorkomende hovenierswerkzaamheden uit.

Op de andere pagina’s van onze website vertellen we u één en ander over onze werkzaamheden op het gebied van ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie en (wellicht nog voornamer) laten we u beelden zien van tuinen die we ontworpen en aangelegd hebben.

Medewerkers

Edwin Melis

Edwin ziet alles ’t liefst groen: van een perfecte tuin tot zijn favoriete tractor (Fendt, voor intimi). Als eigenaar is hij altijd bezig, zolang dat maar zo min mogelijk op kantoor is. Is net zo technisch met zijn handen als dat zijn vingers groen zijn.

Wendy Melis

Als ‘vrouw van’ zorgt Wendy ervoor dat alles – en daarmee bedoelen we de mannen – op rolletjes blijft lopen. Of het nu gaat om onze administratie of om drankjes bij de vrijdagmiddagborrel, die ook zaterdag plaatsvindt: zonder Wendy’s controlerende hand zouden we (overal en) nergens zijn.

Wilma Juriëns

Creatief brein met een passie voor tuinen. Minder met de voeten in de klei dan haar broer Edwin. Gelukkig maar, want een prachtige tuin ontwerpen gaat beter als je er niet middenin staat.

Koen van Sinten

‘Het gras bij de buren is altijd groener’ is waarschijnlijk ontstaan toen Koen de tuin van die buren onderhield. Schuift en blaast o.a. bladeren, maar ook zijn trombone. Fier op dochter Fiene.

Jeroen van Grinsven

Jeroens expertise in tuinonderhoud komt vaker van pas. Na afloop van zijn festival ‘Een-voor-Een’ kan hij het platgetreden terrein namelijk weer piekfijn in orde maken. Leidt bovendien jongeren op tot Scouts.

Hans van der Burgt

Een goed begin is het halve werk. Dankzij de voorbereidingen van Hans hoeven onze collega’s dan ook minder hard te werken. Zittende prins van de Knöllekes, hangende bezoeker van café ’t Menneke. Tijd voor muziek heeft hij nog (klari)nèt.

Mark Vermeulen

Mark heeft ontzettend veel aanleg. Voor tuinaanleg, bijvoorbeeld. En voor het op minder schappelijke tijden uit zijn bed stappen. Doordeweeks creëert hij landschappen, in ’t weekend spolt hij ze (binnen de baan) om op zijn motor.

Mart van Haandel

Als Mart niet op een ronkende tractor zit, zit hij te brommen op zijn Citta. Is beter in een biertje drinken dan in voetballen, maar hij doet ’t allebei graag. In beide gevallen voelt hij zich ’s ochtends een verliezer.

Heeft u vragen?

Wilt u eens in gesprek met een professionele hovenier om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken?

We komen graag vrijblijvend een kijkje nemen om met u te bespreken hoe u uw tuin nog mooier krijgt.

In het kort

Ontwerp, aanleg en onderhoud

Goed overleg

Wat kan er, wat mag er, wat is de beste oplossing?

Expertise

Onze zwarte vingernagels vertellen hun eigen verhaal. Elke klant heeft zijn wensen en die respecteren we ook, maar wij weten uit ervaring wat mooi is, welke materialen goed zijn, wat mooi bij elkaar past etc.

Kwaliteit en duurzaamheid

Geen half werk, want een tuin moet tot in lengte van dagen mooi blijven.