Over ons

Edwin Melis Tuintechniek

Een mooie, verzorgde tuin is een lust voor het oog en voor veel mensen is tuinieren een favoriet tijdverdrijf. In sommige gevallen is professionele ondersteuning door een hovenier echter geen overbodige luxe, zeker als het zaken als ontwerp, aanleg of renovatie betreft.

Edwin Melis Tuintechniek biedt deze ondersteuning: zowel voor particulieren als bedrijven.

Gevestigd in het Brabantse Boekel voert Edwin Melis Tuintechniek al sinds 2001 (daarvoor in loondienst) alle voorkomende hovenierswerkzaamheden uit.

Op de andere pagina’s van onze website vertellen we u één en ander over onze werkzaamheden op het gebied van ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie en (wellicht nog voornamer) laten we u beelden zien van tuinen die we ontworpen en aangelegd hebben.

In het kort

Ontwerp, aanleg en onderhoud

Goed overleg

Wat kan er, wat mag er, wat is de beste oplossing?

Expertise

Onze zwarte vingernagels vertellen hun eigen verhaal. Elke klant heeft zijn wensen en die respecteren we ook, maar wij weten uit ervaring wat mooi is, welke materialen goed zijn, wat mooi bij elkaar past etc.

Kwaliteit en duurzaamheid

Geen half werk, want een tuin moet tot in lengte van dagen mooi blijven.

Heeft u vragen?

Wilt u eens in gesprek met een professionele hovenier om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken?

We komen graag vrijblijvend een kijkje nemen om met u te bespreken hoe u uw tuin nog mooier krijgt.

Medewerkers

Edwin Melis
Edwin Melis

Niets is mooier dan op een mooie zomeravond na je werk met een drankje in de tuin nog te kunnen genieten van al het moois uit de natuur.

Het geeft mij veel plezier als ik hiervoor kan zorgen. Het hele jaar door kleur geven aan de tuin. Mooi om te zien dat we bijvoorbeeld van een oude tuin met de nodige veranderingen weer een compleet nieuw beeld neerzetten.

Als wij klaar zijn met het werk heeft de klant een glimlach op zijn gezicht, daar doen we het voor!

Wendy Melis
Wendy Melis

Een hovenier is graag buiten met zijn handen bezig in de natuur. Op kantoor zijn ze minder graag aan het werk.

Gelukkig heb ik daar meer plezier in en neem een groot gedeelte van de administratie voor mijn rekening. Buiten de zorg voor de kinderen en mijn eigen baan vind ik het erg fijn om betrokken te zijn bij het bedrijf wat we samen hebben opgebouwd.

Sjors vd Ven
Sjors vd Ven

Vrijwel vanaf het begin ben ik al bij Edwin Melis Tuintechniek aan het werk.

Eerst als zaterdaghulp en na mijn opleiding tot vakbekwaam hovenier al vrij snel ook als vaste kracht. Vooral de veelzijdigheid van de werkzaamheden staan mij aan. Bij de vaste klanten met onderhoudswerk in de tuin zie je mij bijna wekelijks aan het werk maar ook bij de aanleg van tuinen ben ik er graag bij.

Los van dit ben ik soms even afwezig als hovenier en gaat mijn brandweerpak aan als er een melding komt.

Peter vd Elsen
Peter vd Elsen

Als tiener kwam Edwin bij mij op zaterdag werken in de plantenkwekerij.

Hoe leuk was het toen Edwin bij mij kwam met de vraag of ik op de piekmomenten bij hem wilde inspringen. De rollen zijn omgedraaid en regelmatig ga ik mee om alle klussen mee aan te pakken. Door de parttime baan valt dit goed te combineren met mijn eigen bedrijf. Hiernaast verwissel ik net als Sjors met enige regelmaat mijn hovenierskleding voor een brandweerpak.